Drůbežářský závod Klatovy

 

Jedná se o podnik s více než čtyřicetiletou tradicí v oboru zpracování jatečné drůbeže. V roce 1966 byla v Klatovech dokončena výstavba nového drůbežářského závodu. V letech 2001 - 2006 proběhla rozsáhlá modernizace výrobních provozů podniku a v současné době patří k nejmodernějším potravinářským provozům v ČR i Evropě. Společnost i v následujících letech ve výrobních prostorách prováděla modernizace a rekonstrukce. Celková kapacita výrobní linky dosahuje cca 29 000 tun za rok. Společnost v prodloužené směně zpracuje za rok cca 37 000 tun jatečných kuřat. V současnosti naše společnost vyrábí chlazené nebo zmrazené kuřecí výrobky, kuřecí uzeniny a masné polotovary z kuřecího masa nejvyšší kvality. Jakost výrobků Drůbežářského závodu Klatovy a.s. dokládají jednak certifikáty kvality HACCP, BRC, ISO 9001:2000, jednak získaná ocenění našich výrobků na mezinárodních výstavách a veletrzích. Například na mezinárodním potravinářském veletrhu v Brně získala ocenění ZLATÁ SALIMA 2006 kuřecí pánev Hubertus. Několika výrobkům Drůbežářského závodu Klatovy a.s. byla udělena značka kvality KLASA. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí zejména s výrobky z kuřecího masa vlastní produkce. Nabízený sortiment je však obohacen také přikoupeným zbožím (krůtí maso, kachny, husy, aj.).


Vytvořte si web zdarma! Webnode